Is dit het moment om ZIL (Zilliqa) te kopen?

Zilliqa is een blockchain platform die zijn pijlen vooral heeft gericht op schaalbaarheid. Met andere woorden: Zilliqa wil zoveel mogelijk transacties kunnen verwerken per seconde zonder dat het netwerk overbelast wordt. Benieuwd wat je van de prijs van ZIL kan verwachten de komende tijd? Lees dan zeker verder!

Wat is ZIL (Zilliqa)?

Wat Zilliqa nou zo uniek maakt is dat de blockchain van Zilliqa gebruik maakt van zijn nieuwe protocol genaamd “Sharding”. Hierbij hoeft niet het gehele netwerk tot een concensus hoeft te komen, maar wordt het miners-netwerk opgesplitst in kleinere groepen genaamd “shards” die in staat zijn transacties afzonderlijk te verwerken.

Zilliqa is dan ook de eerste blockchain die sharding heeft geïmplementeerd waardoor ze een van de koplopers zijn als het gaat om schaalbare en snelle blockchains. Andere cryptocurrencies die gebruik maken van sharding zijn: Polkadot (DOT), NEAR protocol (NEAR) en met de komst van Ethereum 2.0 zal ook Ethereum (ETH) gebruik gaan maken van sharding.

Wil je meer weten, bekijk dan zeker eens de website van Zilliqa.com.

Huidige prijs van ZIL (Zilliqa)

ZIL is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van ZIL in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

zilliqa

Zilliqa (ZIL)

0.000002
zilliqa

Zilliqa (ZIL)

$ 0.036588

Wat kunnen we verwachten van ZIL (Zilliqa) de komende tijd?

Vanuit een vogelzicht zien we een typisch shitcoin prijsactie. Echter eens we wat dichter in zoomen tot op meso-niveau, is een eerste up trend duidelijk zichtbaar aan het worden. Om een mooie safe entry te vinden starten we vanuit ons daily time frame.

De feiten op een rij:

  • Uptrend gestart;
  • Bullish order blocks worden gerespecteerd;
  • Trading ranges nemen we 1 voor 1 mee in de opwaartse beweging;
  • Momentum indicatie duidt ook op verder groei.

Uiteraard gaat een prijsactie zelden tot nooit in één rechte lijn naar boven (en maar goed ook!) want van de interne swings kunnen we gebruiken maken om een safe entry op te gaan zoeken.

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Stijn ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 28.

Trade setup voor ZIL (Zilliqa)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor ZIL (Zilliqa) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze HNT trade setup in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setup en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Long setup voor ZIL (Zilliqa)

  • Entry: 203 sats en verdere DCA invul zone tot 145 sats
  • Targets: 366 – 407 – 506 – 638 – 893
  • Trailing: 10%
  • Stop-Loss: 144

Long setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de long setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan de onderstaande commando’s.

/buy zil/btc amount 0.01 price 203 sl 144 tp 366 20% tp 407 20% tp 506 20% 10% tp 638 20% 10% tp 893 20% 10%

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over ZIL of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand