Je verlies beperken met crypto traden. Hoe beperk je de risico’s met behulp van een trading bot?

Handelen in cryptocurrency wordt steeds populairder en niet zonder reden. Er zijn genoeg voorbeelden van personen die middels het traden van cryptocurrency erg rijk, of zelfs miljonair zijn geworden. Wil je starten met crypto traden maar schrikken de risico’s die de enorme dagelijkse prijsfluctuaties van Bitcoin, Ethereum, Ripple en andere alt coins met zich meebrengen je af? Lees dan verder!

Illustratie crypto trading bot

Handmatig traden of een trading bot inzetten?

Wanneer je ervoor kiest volledig handmatig te traden kan je enorme bedragen verliezen door een dag of zelfs een uur niet goed op te letten. Het is onmogelijk om 24/7 alles in de gaten te houden. Over het algemeen kiezen dan ook alleen zéér ervaren crypto currency handelaren voor een handmatige strategie.

Zij hebben dan ook de kennis, ervaring en tijd om zich hier dagelijks intensief mee bezig te houden. Wanneer je deze skills en tijd niet hebt kan een bot de oplossing bieden!

Meld je nu aan om te traden met een trading bot

Het inzetten van een trading bot heeft nog meer risicobeperkende voordelen:

24/7 monitoring en handelen

Hoe goed je ook bent in het verhandelen van bitcoins en andere cryptocurrency. Je kan niet 24 uur per dag, 7 dagen per week handelen. In tegenstelling tot een bot. Een bot kan zelfs in het weekend en ‘s nachts terwijl jij heerlijk ligt te slapen, inspelen op de beste kansen.

Voorkom fouten door emoties

De meeste fouten die gemaakt worden als het op crypto traden aankomt worden veroorzaakt door emoties. Vooral beginnende crypto traders laten zich leiden door emoties waardoor ze verliesgevende beslissingen maken. Een bot heeft geen emoties, daardoor zullen dit soort fouten vanuit emotie voorkomen worden.

Jij blijft in controle

Doordat je op voorhand je stop loss en take profits invoert houd je zelf controle. Met als grote voordeel dat je er na het invoeren geen omkijken meer naar hebt. Jouw funds staan veilig op jouw account en jij bent de enige die hier toegang tot heeft.

Maximaal rendement

Trailing stop loss en trailing take profit zorgen ervoor dat je moeiteloos altijd het maximale rendement behaalt.

Efficiënt en snel

Een bot is efficiënt en voert transacties veel sneller en winstgevender uit dan een mens ooit zou kunnen. Met één druk op de knop kun je zelfs al je openstaande trades sluiten.

Bespaar tijd

Wanneer je handmatig zou traden breng je veel uren achter een scherm door. Het zou je veel tijd, geduld en energie kosten om goede resultaten te behalen. Een bot neemt dit voor je uit handen. Nadat je deze hebt ingesteld hoef je er niet meer naar om te kijken. Zo kun je jouw tijd besteden aan dingen waar je juist energie van krijgt.

Actieve support

Wanneer je toch eventuele vragen hebt kun je deze stellen aan onze helpdesk die altijd voor je klaarstaat.

Heldere tarieven voor de MyPileus trading bot abonnementen

Wil je onze trading bot een maand gebruiken? Geen probleem! Bij ons weet je waar je aan toe bent en kun je na een maand het abonnement stopzetten. (Geen automatische verlengingen of kleine lettertjes). Meld je direct aan!

Start met de traden voor € 14,95 per maand

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@mypileus.nl of een Telegram bericht te sturen naar @pileussupport.