Is dit het moment om UNI (Uniswap) te kopen?

Een van de meest populaire gedecentraliseerde exchanges van dit moment is Uniswap (UNI). Wil jij meer weten over de exchange-token UNI? Of ben je benieuwd naar wat je kan verwachten van de prijs van UNI op korte en lange termijn? Lees dan zeker verder!

Investeren in Uniswap?

Wat is UNI (Uniswap)?

Uniswap is een een gedecentraliseerde exchange (DEX) die gebouwd is op het Ethereum-netwerk. Handelaren kunnen op deze exchange Ethereum-tokens inwisselen zonder daadwerkelijk iemand hun geld toe te vertrouwen zoals gebruikelijk op beurzen als Binance.

Daarnaast kan iedereen zijn crypto uitlenen aan speciale reserves, ook wel bekend als liquiditeitspools. In ruil voor het verstrekken van geld aan deze pools, ontvangen zij dan weer een vergoeding.

Hoe dit precies werkt, lees je op de website van Uniswap.

Huidige prijs van UNI (Uniswap)

UNI is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van UNI in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

uniswap

Uniswap (UNI)

$ 22.72
uniswap

Uniswap (UNI)

0.000566

Wat kunnen we verwachten van UNI (Uniswap) de komende tijd?

Als eerste kijken we naar een mogelijke kans UNI te shorten. We zagen de afgelopen dagen een flinke drop en hiermee een breek van de meso-prijsstructuur. Daar waar de breakdown gebeurde zien we een mogelijke kans hier nogmaals te verkopen en short te gaan. We zitten daar namelijk duidelijk met een zgn. ‘sell liquidity pool’.

De long setup is er eentje die tijd zal vragen.. veel tijd zelfs. We mikken daar op de initiële start van de uptrend begin dit jaar. Hier Uniswap oppikken is een van de meest risicoloze entries die je maar kan nemen. Of we zo diep geraken is een ander verhaal (een potentieel bear flag patroon kan ons mogelijk tot dit prijsniveau brengen), maar zo’n ‘low ball order’ eet geen brood. Zeker niet met het gebruik van de bot waar je ongelimiteerd low ball orders in in kan geven.

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Vincent ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 03.

Trade setups voor UNI (Uniswap)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor UNI (Uniswap) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze UNI trade setups in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setups en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Short setup voor UNI (Uniswap)

  • Exit level: $33,27
  • Targets: $27,95 – $23,10 – $21,23 – $16,66 – $12,08
  • Trailing: 10% trailing op laatste 3 targets
  • Stop-Loss: $37,52

Short setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de short setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan het onderstaande commando.

/short uni/usdt amount 100 price 33.27 sl 37.52 tp 27.95 20% tp 23.10 20% tp 21.23 20% 10% tp 16.66 20% 10% tp 12.08 20% 10%

Long setup voor UNI (Uniswap)

  • Entry levels: $9,29
  • Targets: $16,32 (overige TP’s wanneer er meer prijsstructuur is)
  • Trailing: 10%
  • Stop-Loss: $5,05

Long setup instellen in de trading bot

Hieronder lees je het commando dat je kan gebruiken om de complete setup, inclusief targets en stop-loss in jouw bot te programmeren:

/buy uni/usdt amount 500 price 9.29 sl 5.05 tp 16.32 20% 10%

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over UNI of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand