Succesvol crypto traden dankzij de Tekentools voor TradingView

Met deze speciaal voor TradingView ontwikkelde tekentools, krijg je direct inzicht in de belangrijkste prijsniveaus en de ideale aankoop- en verkoopmomenten voor Bitcoin en andere crypto currencies.

01/04 Trading ranges

Direct zicht op steunen en weerstanden

Range trading is een trading strategie die kan worden toegepast op verschillende financiële markten en zo ook op crypto currencies. De trading ranges geven jou precies weer waar de steun- en weerstandsniveaus zich bevinden.

Met de tekentools van MyPileus heb je direct deze support en resistance in beeld voor elke coin en op elke timeframe.

02/04 Order blocks

Direct alle relevante bullish en bearish order blocks op jouw grafiek

Order blocks, ook wel liquiditeitszones genoemd, tonen ons de prijsniveaus waar in het verleden enorm veel koop- of verkoopdruk is geweest. Bullish order blocks wanneer er veel koopdruk was en bearish order blocks waar veel verkoop druk was.

Wanneer de prijs zich opnieuw richting zo’n order block beweegt, zien we veelal dat de prijsactie dezelfde kant uit beweegt als in het verleden. Dit geeft ons hele mooie inzichten in waar onze ideale in- en uitstapmomenten zich bevinden. De tekentools geven jou op elke currency en op elke timeframe precies weer waar deze bullish en bearish order blocks zich bevinden.

03/04 Trends

De start van down- en uptrend

Wil jij direct in kaart waar de huidige trend is begonnen? Schakel dan onze SUD-indicator in op jouw grafiek. Deze geeft jou exact de start van de down- of uptrend weer. Deze is zeer betekenisvol en helpt jou als trader onder andere met het bepalen van de perfecte stop-loss.

Uiteraard kan je deze indicator ook weer gebruiken op alle mogelijke coins en timeframes en is het daarmee een perfecte aanvulling op jouw trade analyse.

04/04 Momentum

Het momentum geeft jouw direct zicht op de trend

Onze momentum indicator zorgt ervoor dat je eenvoudig de huidige trend kunt analyseren. Met de drie kleuren is het direct duidelijk of we ons in een uptrend (groen), downtrend (rood) of in een ranging-fase (oranje) verkeren.

Met onze indicator ingeschakeld op jouw grafiek kan je, afhankelijk van de kleur, direct op zoek gaan naar een ideaal aan- of verkooppunt zonder dat jouw beslissing wordt beïnvloedt door emoties. Iets dat voor veel traders namelijk een grote valkuil is.

Ervaringen van anderen

“De tekentools zijn een enorme meerwaarde, een coin analyse maken neemt veel minder tijd in beslag waardoor een veel groter aantal coins bekeken kan worden. In een enkele oogopslag kunnen we de belangrijke levels er zo uitpikken.”

Vincent CoolsFull-time trader

“Het fijne van de tools vind ik dat hiermee mijn emoties bij het traden kan controleren en zo kan anticiperen op de data die ik zie.”

Rena VahidovaBeginnend Trader

“Stijns' manier van traden is één van de beste technieken die ik ben tegengekomen. Echter het tekenen was meestal nogal tijdrovend, maar dankzij deze tools heb ik eigenlijk alles wat ik moet hebben om tot een nauwkeurige analyse te komen.”

Tim BroekmansOprichter TradePremium

Bestel jouw trading tools

Selecteer hieronder jouw gewenste abonnementsperiode. Na betaling ontvang je via e-mail de eenvoudige instructies om te kunnen starten met de tekentools.

Maand

120,00 p/mnd

Inclusief gratis instructievideo’s en 24/7 support

Aanmelden

Kwartaal

115,00 p/mnd

+ Gratis maandabonnement op onze Telegram Trading Bot

Aanmelden

Halfjaar

110,00 p/mnd

+ Gratis maandabonnement op onze Telegram Trading Bot

Aanmelden

Jaar

100,00 p/mnd

+ Gratis maandabonnement op onze Telegram Trading Bot

Aanmelden

Extra hulp nodig? Boek een AMA-sessie met onze traders

De Ask-Me-Anything sessies zijn bedoeld voor extra uitleg en tips over hoe jij optimaal gebruik kan leren maken van deze indicatoren en succesvol kan leren traden.

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail info@mypileus.nl of stuur onze supportafdeling op Telegram een bericht op @pileussupport.

Hoe krijg ik de indicatoren op mijn TradingView?

Wanneer je een abonnement afsluit voor de indicatoren, ontvang je van ons een e-mail met heldere video-instructies. Om de indicatoren op jouw eigen TradingView te kunnen gebruiken, hebben wij je gebruikersnaam op TradingView nodig. Met deze gebruikersnaam kunnen wij je toegang geven tot onze exclusieve library met indicatoren.

Wat voor TradingView abonnement heb ik nodig?

Zelfs met een gratis TradingView abonnement kan je gebruik maken van onze indicatoren. Echter raden wij aan een Pro abonnement te nemen, zodat je meerdere indicatoren tegelijk op je scherm kan gebruiken. Bij de gratis versie van TradingView is dit namelijk beperkt tot 3 indicatoren.

Is het mogelijk extra uitleg te krijgen?

Wanneer je je abonnement start, krijg je van ons een aantal instructiefilmpjes waarin we het toepassen van de indicatoren aan je tonen. Heb je behoefte aan extra uitleg, meer trading tips of andere vragen, dan kan je ook een AMA-sessie inplannen met een van onze traders. Deze AMA-sessies zijn in groepsverband of individueel in te plannen.

Ik heb nog een andere vraag

Geen zorgen! Onze supportafdeling staat voor je klaar via Telegram @pileussupport. Uiteraard zijn we ook per e-mail te bereiken via info@mypileus.nl.

Groep

125,00 p/mnd

AMA-sessie van 3 uur in met max 5 personen op maandag- of donderdagavond

Aanmelden

Individueel

250,00 p/mnd

Individuele AMA-sessie van 3 uur met onze traders op een tijdstip dat jou het beste uitkomt

Aanmelden

Heb je toch nog behoefte aan extra uitleg, tips of tricks?

Wanneer je een abonnement neemt op de tekentools van MyPileus, willen we dat je deze goed mogelijk leert gebruiken. Daarom ontvangt iedereen heldere en duidelijk instructievideo’s waarin we alle indicatoren nog eens rustig overlopen.

En heb je hulp nodig of extra begeleiding, dan kun je gebruik maken van onze individuele of groeps AMA-sessies!