Is dit het moment om STX (Stacks) te kopen?

STX (Stacks) behoort tot een van de beste crypto projecten van dit moment. Met de lancering van hun mainnet 2.0 in januari 2021 is het succes van Stacks pas echt goed begonnen. Benieuwd wat je van de prijs van STX kan verwachten de komende tijd? Lees dan zeker verder!

STX (Stacks) Logo

Wat is STX (Stacks)?

STX (Stacks) is een netwerk voor het maken van gedecentraliseerde apps en smart contracts bovenop de Bitcoin blockchain. De focus van STX ligt op het vervangen van de huidige afhankelijkheid van mensen van grote spelers op het gebied van online services en apps die (privacygevoelige) gebruikersinformatie verzamelen.

Gebruikers van het STX netwerk hebben namelijk (terug) controle over hun eigen data en hoeven niet te vrezen dat grote techbedrijven als Google, Facebook en Mircrosoft hun (privacy)gegevens gebruiken om te verkopen aan derden.

Ben je benieuwd welke apps er op dit moment al beschikbaar zijn voor jou om te gebruiken? Bekijk dan zeker de website: https://www.app.co/

Prijs van STX (Stacks) sinds ICO

STX’s ICO (Initial Coin Offering) eindige in September 2019 met een prijs per token van $0,30. STX bereikte onlangs zijn hoogste prijs ooit (All Time High) van $2,85. Mocht je een jaar eerder in Maart 2020 STX hebben kunnen aankopen voor $0,045, spreken we van een stijging sindsdien van meer dan 6300%!

Huidige prijs van STX (Stacks)

STX is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van STX in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

blockstack

Stacks (STX)

0.000023
blockstack

Stacks (STX)

$ 0.912631

De prijs van STX (Stacks) op lange termijn

Als we uitzoomen zien we dat de prijsstructuur van STX de eerder ingezette reversal trend in kracht toenemen. De laatste 5 weekly candles tonen ons een schoolvoorbeeld van een bull flag, waar we dan ook de recente stevige prijsstijging als gevolg van zien. In de komende weken trachten we STX hopelijk nog lager op te pikken met onze limit orders, maar anticiperend op de mogelijkheid dat we onze orders voorlopig niet meer gevuld gaan zien, hebben we reeds een market order geplaatst om deze kans niet te laten schieten. Vanuit een technisch perspectief spreken we op dit moment ook duidelijk van een up-trend op macroniveau.

Op dit moment zit de koers van STX dichtbij een zone van steun die ruim twee jaar als weerstand heeft gediend. Hieruit kunnen we concluderen dat de mogelijkheden naar boven waarschijnlijker zijn dan andersom. Als de koers van STX deze week sluit boven de prijs van 2680 sats, zal dat dit idee bevestigen.

Live chart

Tradeplan voor STX (Stacks) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze STX trade in te plannen met de trading bot. Dit is onze persoonlijke trade en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeert).

Trade setup voor lange termijn:

  • Aankoop levels: market (25%) – 2680 (25%) – 2480 (25%) – 2251 (25%)
  • Targets: 3367 (20%) – 3996 (20%) – 4989 (20%) – 5206 (20%) – open (20%)
  • Trailing: 10% op allevijf de targets
  • Stop-Loss: 1848

Je trade plaatsen via het menu

In de video hieronder zie je hoe je met behulp van de buttons en het beantwoorden van enkele vragen jouw trade in kunt plannen. In het voorbeeld hieronder volgen we ons plan om een eerste positie in STX te nemen tegen de huidige marktprijs:

Wanneer je liever de commando-functie gebruikt

Het is tevens mogelijk de trade setup via één commando in te voeren. Hoe deze shortcuts precies werken, lees je uiteraard in onze handleiding… en kom je er niet uit dan is onze support afdeling nooit te beroerd om je te helpen!

Onze eerste market buy:

/buy stx/btc amount 0.001 price market sl 1848 tp 3367 20% 10% tp 3996 20% 10% tp 4989 20% 10% tp 5206 20% 10%

Heb je vragen over STX of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand