Wil jij ook beleggen in crypto’s, maar heb je niet de tijd of de kennis?

Meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Copy Trading – Hoe werkt dat precies?

Je kent ongetwijfeld wel iemand die in crypto’s handelt en hier een aanzienlijk rendement mee heeft geboekt. Waarschijnlijk vraag je jezelf af of copy trading ook voor jou interessant kan zijn. Maar je zit nog met vragen als:

  • Wat is copy trading precies?
  • Is het wel veilig om mijn account te koppelen?
  • Behoud ik zelf controle over mijn eigen crypto?
  • Hoe vind ik de tijd om alles bij te houden?
  • Kan ik zonder problemen stoppen, opnemen of storten?

Daarom heb je misschien de stap nog niet durven nemen om daadwerkelijk te starten? MyPileus biedt een oplossing om jou wegwijs te maken in de wereld van copy trading, zodat ook jij in staat bent te profiteren van de kansen in deze markt!

Slim beleggen in Crypto’s

Om ervoor te zorgen dat ook mensen zonder kennis of ervaring kunnen profiteren van de successen van de cryptomarkt, hebben wij MyPileus Copy Trading ontwikkeld.

Een copy trading programma dat ervoor zorgt dat jij met een optimaal rendement in cryptovaluta handelt, zónder dat jij er actief mee bezig hoeft te zijn.

Copy trading, hoe werkt dat?
Passief crypto traden op je mobiel

De professional aan het werk voor jou

Onze traders zijn full-time bezig met het analyseren van de cryptomarkt

De traders maken hun plannen en stellen de trades in op hun eigen account

Elke koop of verkoop van hen wordt gekopieerd naar jouw account

Via de app blijf je op de hoogte van alle aan- en verkopen en resultaten

Belangrijk om te weten is dat je te alle tijden zelf beschikking houdt over je eigen crypto’s. In tegenstelling tot sommige andere investeringsprogramma’s vragen wij je dus nooit jouw crypto naar ons over te maken. Beslis je op zeker moment te stoppen? Dan kun je dat direct zelf, zonder problemen doen.

Klik hier voor meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat kost het
om mee te doen?

De eenmalige inschrijfkosten bedragen 70,00 euro incl. BTW. Daarnaast betaal je enkel een commissie over de gemaakte winsten op jouw account.

Interessant voor
iemand uit jouw omgeving?

Heb je een familielid, vriend of kennis voor wie MyPileus Copy Trading misschien ook interessant is? In dat geval profiteer je ook mee van de eventuele winsten die op zijn/haar account worden gemaakt.

Je ontvangt namelijk maandelijks een referral bonus van maar liefst 10% van de winsten gemaakt op deze accounts.

Wat is de minimale
investering?

MyPileus wil het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken mee te profiteren van de mogelijkheden die de cryptomarkt biedt. Vandaar dat we geen minimale investering aanhouden.

Investeer nooit meer
dan je bereid bent te verliezen

De resultaten in het verleden zijn nooit een garantie voor de toekomst en investeer daarom nooit meer dan je bereid bent te verliezen. Crypto’s zijn zeer volatiel en worden gezien als een ‘high risk, high reward’ investering.

Het handelen in cryptovaluta brengt risico’s met zich mee. MyPileus BV geeft géén financieel advies en beoogt ook geen financieel adviseur te zijn. Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zélf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer daarnaast nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek?

* Wij houden zelf ook niet van spam en zullen je enkel de aangevraagde informatie toesturen en uw gegevens niet delen met derden.

MyPileus – Slim Beleggen in Crypto’s