Beginnen met crypto traden? Maak eenvoudig je account aan op Binance met dit stappenplan!

De trading tool van Pileus is speciaal ontwikkeld voor de meest gebruikte cryptobeurs van dit moment: Binance. Lees hieronder in twee stappen hoe je een account aanmaakt.

Stap 1: Registreer je Binance account

Wanneer je de registratielink gebruikt kom je op de website van Binance (en ontvang je 10% korting op je trading fees). Hier begin je met het aanmaken van jouw Binance account. Vul op de registratiepagina jouw e-mailadres in en kies een nieuw (en veilig) wachtwoord. Lees de geldende servicevoorwaarden en vink aan dat je met deze voorwaarden akkoord gaat. Klik vervolgens op “Account aanmaken”.

Per e-mail zal je een verificatiecode ontvangen die je nodig hebt om de registratie te bevestigen. Let erop dat deze code slechts 30 minuten geldig is.

Download Google Authenticator

Stap 2: De toegang tot je crypto beveiligen

Om er zeker van te zijn dat jij als enige toegang hebt tot jouw account is het belangrijk een extra veiligheidsmethode in te schakelen. Wij raden aan te kiezen voor Google-verificatie.

Om de Google-verificatie in te schakelen heb je de app Google Authenticator nodig die je veilig kan downloaden uit de Google PlayStore of Apple AppStore.

Tijdens het instellen van deze extra verificatiemethode zal je tevens een backup code krijgen. Vergeet deze niet te noteren, zodat je altijd toegang blijft houden tot je Binance account (voor het geval je telefoon stuk gaat of wanneer je deze kwijt raakt).

Heb je je Binance account gereed en wil je actief gaan traden? Bekijk dan de voordelen die de Pileus trading tool jou kan bieden. Heb je vragen mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Maak je Binance account aan