Is dit het moment om POWR (Power Ledger) te kopen?

Power Ledger (POWR) wil het voor consumenten die energie opwekken mogelijk maken hun overtollige energie te kunnen verkopen aan anderen. Benieuwd wat je van de prijs van POWR kan verwachten de komende tijd? Lees dan zeker verder!

Wat is POWR (Power Ledger)?

POWR speelt in op de huidige ontwikkelingen omtrent zelfvoorziening in energie bij consumenten. Het is nu al mogelijk om je overschot aan opgewekte energie (bijvoorbeeld door jouw zonnepanelen) terug te verkopen aan je energieleverancier. Deze verkoopt jouw energie (uiteraard met winst) door aan andere consumenten. POWR streeft ernaar deze energieleverancier als tussenpersoon over te slaan, zodat je jouw schone energie direct aan andere consumenten kunt doorverkopen voor een eerlijke prijs.

Hiernaast heeft het team van POWR nog meer vooruitstrevende plannen met als doel het tegengaan van energieverspilling en onderzoek naar vernieuwbare energiebronnen in gemeenschappelijk eigendom.

Neem zeker een kijkje op de website van POWR voor meer informatie!

Prijs van POWR (Power Ledger) sinds ICO

POWR’s ICO (Initial Coin Offering) was in September 2017 met een prijs per token van $0,0838. Na POWR’s ICO steeg de prijs van POWR in Januari 2018 door tot maar liefst $1,80 per token (+2148%). Vervolgens daalde de prijs per POWR flink naar $0,036 (-98,00%) in December 2019. Ondertussen is POWR procentueel gezien flink gestegen met een hoogtepunt in Maart 2021 van $0,446 (+1239%).

Huidige prijs van POWR (Power Ledger)

POWR is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van POWR in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

power-ledger

Power Ledger (POWR)

0.000005
power-ledger

Power Ledger (POWR)

$ 0.196264

De prijs van POWR (Power Ledger) op lange termijn?

Als we volledig uitzoomen zien we dat de prijs van POWR al geruime tijd zakt. Met uitzondering sinds het begin van 2021. In de maand januari was duidelijk te zien dat er een eerste bescheiden mogelijke trendwijziging heeft plaatsgevonden.  Vanuit een technisch perspectief spreken we vanaf dat moment van een up-trend op meso-niveau. De eerste ‘higher-high’ en ‘higher-low’ hebben zich gemanifesteerd.

Op dit moment bevindt de koers van POWR zich dichtbij een (horizontaal) niveau van steun. Om volledig naar boven toe te kunnen traden, hebben we deze week nog 1 laatste weerstandsniveau dat moet worden doorbroken. Lukt dat? Dan zien we mogelijkheden voor een mooie uitbraak naar boven,

Op basis hiervan gaan we dan ook onze positie in POWR uitbouwen. We anticiperen echter wel op een een bescheiden pullback, waar we dan onze eerste deftige kooporders hebben klaarstaan. Om ons zelf al wat skin in the game te geven, starten we met een bescheiden market aankoop aan huidige prijs.

Ook leren tekenen - analyseren - plannen - traden?

In het vier weken durende coaching traject van Fairtrader.be leert u alle ins en outs zodat u zelf aan de slag kan!

Tradeplan voor POWR (Power Ledger) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze POWR trade in te plannen met de trading bot. Dit is onze persoonlijke trade en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Trade setup voor lange termijn:

  • Aankoop levels: market (10%) – 672 (45%) – 519 (15%) – 439 (30%)
  • Targets: 1266 (20%) – 2204 (20%) – 2625 (20%) – 3257 (20%) – 4042 (20%)
  • Trailing: 10% op allevijf de targets
  • Stop-Loss: 419

Je trade plaatsen via het menu

In de video hieronder zie je hoe je met behulp van de buttons en het beantwoorden van enkele vragen jouw trade in kunt plannen. In het voorbeeld hieronder volgen we ons plan om een eerste positie in POWR  te nemen tegen de huidige marktprijs:

Wanneer je liever de commando-functie gebruikt

Het is tevens mogelijk de trade setup via één commando in te voeren. Hoe deze shortcuts precies werken, lees je uiteraard in onze handleiding… en kom je er niet uit dan is onze support afdeling nooit te beroerd om je te helpen!

Onze eerste market buy:

/buy powr/btc amount 0.001 price market sl 419 tp 1266 20% 10% tp 2204 20% 10% tp 2625 20% 10% tp 3257 20% 10% tp 4042 20% 10%

Heb je vragen over POWR of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand