Is dit het moment om MANA (Decentraland) te kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de virtuele wereld Decentraland (MANA)? Of ben je benieuwd naar wat je kan verwachten van de prijs van MANA op korte en lange termijn? Lees dan zeker verder!

Wat is MANA (Decentraland)?

Je kan je vrij bewegen in de virtuele wereld van Decentraland. Je kan clubs bezoeken, musea, casino’s, digitale kunst bekijken of zelfs een ritje maken in een reuzenrad. Nodig je virtuele vrienden uit voor een housewarming in je virtuele huis of ga samen een dag naar het shoppingcenter. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je meer weten, bekijk dan zeker eens de website van Decentraland.

Huidige prijs van MANA (Decentraland)

MANA is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van MANA in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

decentraland

Decentraland (MANA)

$ 0.685086
decentraland

Decentraland (MANA)

0.000018

Wat kunnen we verwachten van MANA (Decentraland) de komende tijd?

Zolang we bij Bitcoin geen duidelijke bewegingen krijgen en we dus wat moeten gissen houd ik het bij altcoins veilig. Laten we dus eens kijken naar een lager order op de weekly timeframe. Daar zien we nog een 60% onder de huidige prijs een zeer interessante zone zitten waar we nog geen interactie op hebben gekregen. We braken een langdurige uptrend lijn en zijn de afgelopen weken wat aan het spelen met het middelpunt van onze range. Zeker geen onmogelijk level om nog te gaan invullen dus wat we hier tegenkomen!

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Vincent ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 06.

Trade setup voor MANA (Decentraland)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor MANA (Decentraland) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze MANA trade setup in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setup en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Long setups voor MANA (Decentraland)

  • Entry levels: $0,34
  • Targets:  $0,79 – $1,21 – $1,40
  • Trailing: 10% op de 3 targets
  • Stop-Loss: $0,19

Long setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de long setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan het onderstaande commando als voorbeeld (eventueel de entries en stop-loss aanpassen naar wens)

/buy mana/usdt amount 1000 price 0.34 sl 0.19 tp 0.79 30% 10% tp 1.21 40% 10% tp 1.40 30% 10%

mana usdt long setup

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over MANA of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand