Is dit het moment om LOOM (Loom Network) te kopen?

Loom Network heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. Wil jij meer weten over Loom Network? Of ben je benieuwd naar wat je kan verwachten van de prijs van LOOM op korte en lange termijn? Lees dan zeker verder!

Loom Network Logo

Wat is LOOM (Loom Network)?

Het Loom-netwerk (gebouwd op Ethereum) is van plan de volgende generatie Blockchain-platforms te worden die games en sociale applicaties kunnen draaien. Tien jaar geleden, met de opkomst van Apple en Android smartphones, konden ontwikkelaars apps bouwen en deze enkel via platformen als de App Store en Play Store verspreiden en verkopen. Juist op deze markt richt Loom Network zich.

Wil je meer weten, bekijk dan zeker eens de website van Loom Network.

Huidige prijs van LOOM (Loom Network)

De coin van Loom Networks ging tijdens de ICO voor 0,076 dollar over de toonbank. De verkoop van de coins, die begon op 4 januari 2018 en eindigde op 10 januari 2018, zorgde voor een opbrengst van bijna 46 miljoen dollar!

LOOM is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van LOOM in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

loom-network

Loom Network (OLD) (LOOMOLD)

0.000002
loom-network

Loom Network (OLD) (LOOMOLD)

$ 0.062010

Wat kunnen we verwachten van LOOM (Loom Network) de komende tijd?

Als we uitzoomen zien als we snel een mooi voorbeeld van een echte ‘shitcoin’ qua prijsactie. De prijs blijft nu namelijk al ruim 4 jaar ‘lower lows en lower highs’ maken en kunnen we dus niet bepaald interessant noemen.

Met dit redelijk eenvoudige inzicht in het achterhoofd, kunnen we ook prima onze meest aantrekkelijke instapzone bepalen. Voor een exact prijsniveau is er nog wat meer tijd en prijsactie en dus wordt onze strategie hier dan ook ‘gelaagd inkopen’.

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Stijn ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 07.

Trade setup voor LOOM (Loom Network)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor LOOM (Loom Network) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze LOOM trade setup in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setup en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Long setups voor LOOM (Loom Network)

  • Entry levels: Tussen 84 en 122 sats
  • Targets: 180 – 254 – 361 – 437
  • Trailing: 10%
  • Stop-Loss: 74

Long setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de long setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan het onderstaande commando als voorbeeld (eventueel de entries en stop-loss aanpassen naar wens)

/buy loom/btc amount 0.1 price 122 sl 74 tp 180 20% 10% tp 254 20% 10% tp 361 20% 10% tp 437 20% 10%

loom long setup

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over LOOM of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand