Welke Altcoin is nu interessant om te kopen?

Elke week bespreken onze technisch analisten Stijn Portier en Vincent Cools de meest aangevraagde Altcoin tijdens ‘Bulls vs Bears’. Ben jij benieuwd naar onze trade plannen? Bekijk dan snel jouw favoriete Altcoin!

Energy Web een wereldwijde non-profitorganisatie dat zich als doel heeft gesteld een versneld koolstofarm en bovenal klantgericht elektriciteitssysteem aan te bieden.

Een van de meest bekende blockchain-projecten na Bitcoin, Ethereum en Ripple is Cardano (ADA).

Chiliz is dé coin voor de miljarden sport en e-sport fans over heel de wereld. Met CHZ heeft de fan stemrecht over hun favoriete sportclubs.

Dropbox, Amazon en Google bieden allemaal cloudopslag aan, maar SiaCoin (SC) is van plan het digitaal opslaan van data in de cloud naar het volgende level te tillen dankzij het gebruik van de blockchaintechnologie.

Als tweede project van de oprichters van NEO timmert ONT (Ontology) sinds 2017 flink aan de weg om het eenvoudig beschikbaar maken van blockchain-technologieën voor bedrijven.

De decentrale versie van Wikipedia op de blockchain: Everipedia. Benieuwd wat je van de prijs van IQ kan verwachten de komende tijd?

Met meer dan 3 miljoen reisproducten is Travala.com (AVA) een van de toonaangevende, op blockchain gebaseerde, boekingsplatformen van dit moment.

Ocean Protocol (OCEAN) kan een game changer worden voor organisaties die willen overleven in het tijdperk van data-kapitalisme.

Een interessant blockchain-project rondom kunstmatige intelligentie. Wil jij meer weten over AGIX (SingularityNET)?

Ren (REN) is een open-source blockchain protocol dat is ontworpen om interoperabiliteit en liquiditeit tussen verschillende blockchain-platforms te waarborgen.

Nervos Network (CKB) is een interessant opkomend Proof of Work (PoW) protocol dat de huidige interoperabiliteit wil aanpakken.

Solana is met haar supersnel blockchainprotocol een ware concurrent voor de marktleider Ethereum op het gebied van decentrale apps (dApps).

Theta Fuel is een crypto die je kunt verdienen op THETA.tv door o.a. streams te bekijken.

Met Rally kan elke community eenvoudig zijn eigen token lanceren op de blockchain van Ethereum.

Loom Network heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten.

Ben jij nieuwsgierig naar de virtuele wereld Decentraland (MANA)?

Met meer dan 250.000 gaming communities en 18,7 miljoen geregistreerde gamers, is Enjin een van de grootste gaming communities van dit moment.

Monero staat voor volledige anonimiteit. Wil jij meer weten over de privacy coin XMR?

Een van de meest populaire gedecentraliseerde exchanges van dit moment is Uniswap (UNI).

Met al jaren een vaste plek in de top-10 van Coinmarketcap is het niet gek dat XRP (Ripple) bij heel veel mensen onderdeel uitmaakt van hun crypto portfolio.

Met Binance Coin (BNB) profiteer je van 25% korting op de trading fees die je betaalt op Binance.

STX (Stacks) behoort tot een van de beste crypto projecten van dit moment. Met de lancering van hun mainnet 2.0 in januari 2021 is het succes van Stacks pas echt goed begonnen.

Power Ledger (POWR) wil het voor consumenten die energie opwekken mogelijk maken hun overtollige energie te kunnen verkopen aan anderen.

BAT is een betaalmiddel tussen adverteerders, schrijvers en de bezoekers van een website met behulp van de veilige Brave-browser.

Wil jij mee bepalen welke Altcoin we de volgende keer bespreken?

Op Maandag en Vrijdag bespreken we steeds twee altcoins die het meest aangevraagd zijn tijdens onze videoreeks ‘Bulls vs Bears’. Stem via de poll in ons Nieuwskanaal op Telegram op jouw favoriete project en wie weet bespreken we volgende keer jouw favoriete altcoin!

Bezoek ons op Telegram