Welke Altcoin is nu interessant om te kopen?

Elke week bespreken onze technisch analisten Stijn Portier en Vincent Cools de meest aangevraagde Altcoin tijdens ‘Bulls vs Bears’. Ben jij benieuwd naar onze trade plannen? Bekijk dan snel jouw favoriete Altcoin!

Chainlink (LINK) gedecentraliseerde Oracle-netwerken bieden fraudebestendige invoer, uitvoer en berekeningen om geavanceerde smart contract op elke blockchain te ondersteunen.

Audius (AUDIO) is een door blockchain aangedreven platform om muziek te streamen. Het platform is eigendom van en wordt gecontroleerd door de artiesten en fans zelf.

Bella Protocol (BEL) wil de stap zetten naar een open en toegankelijk DeFi-platform waarbij alle financiële diensten binnen handbereik zijn.

FIO Protocol richt zich met name op de gebruiksvriendelijkheid van cryptovaluta producten, zodat het voor iedereen mogelijk wordt deze te gebruiken.

Qtum (QTUM) is een cryptovaluta die wordt gebruikt om wereldwijd beveiligde transacties uit te voeren.

Zilliqa is een blockchain platform die zijn pijlen vooral heeft gericht op schaalbaarheid. Met andere woorden: Zilliqa wil zoveel mogelijk transacties kunnen verwerken per seconde zonder dat het netwerk overbelast wordt.

Geloof jij in de opkomt van Internet of Things? Er is een crypto project dat zich hierzelf volledig op focust, genaamd Helium (HNT).

FTT is de backbone van het FTX ecosysteem. De beurs FTX maakt het mogelijk om nog beter en effectiever te speculeren op de toekomstige prijs van bitcoin en andere crypto’s!

Het doel van Elrond (EGLD) is om de publieke blockchain-infrastructuur volledig te herdefiniëren met de nadruk op veiligheid, efficiëntie, schaalbaarheid en interoperabiliteit.

Energy Web een wereldwijde non-profitorganisatie dat zich als doel heeft gesteld een versneld koolstofarm en bovenal klantgericht elektriciteitssysteem aan te bieden.

Een van de meest bekende blockchain-projecten na Bitcoin, Ethereum en Ripple is Cardano (ADA).

Chiliz is dé coin voor de miljarden sport en e-sport fans over heel de wereld. Met CHZ heeft de fan stemrecht over hun favoriete sportclubs.

Dropbox, Amazon en Google bieden allemaal cloudopslag aan, maar SiaCoin (SC) is van plan het digitaal opslaan van data in de cloud naar het volgende level te tillen dankzij het gebruik van de blockchaintechnologie.

Als tweede project van de oprichters van NEO timmert ONT (Ontology) sinds 2017 flink aan de weg om het eenvoudig beschikbaar maken van blockchain-technologieën voor bedrijven.

De decentrale versie van Wikipedia op de blockchain: Everipedia. Benieuwd wat je van de prijs van IQ kan verwachten de komende tijd?

Met meer dan 3 miljoen reisproducten is Travala.com (AVA) een van de toonaangevende, op blockchain gebaseerde, boekingsplatformen van dit moment.

Een interessant blockchain-project rondom kunstmatige intelligentie. Wil jij meer weten over AGIX (SingularityNET)?

Ren (REN) is een open-source blockchain protocol dat is ontworpen om interoperabiliteit en liquiditeit tussen verschillende blockchain-platforms te waarborgen.

Nervos Network (CKB) is een interessant opkomend Proof of Work (PoW) protocol dat de huidige interoperabiliteit wil aanpakken.

Solana is met haar supersnel blockchainprotocol een ware concurrent voor de marktleider Ethereum op het gebied van decentrale apps (dApps).

Theta Fuel is een crypto die je kunt verdienen op THETA.tv door o.a. streams te bekijken.

Met Rally kan elke community eenvoudig zijn eigen token lanceren op de blockchain van Ethereum.

Loom Network heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten.

Ben jij nieuwsgierig naar de virtuele wereld Decentraland (MANA)?

Monero staat voor volledige anonimiteit. Wil jij meer weten over de privacy coin XMR?

Een van de meest populaire gedecentraliseerde exchanges van dit moment is Uniswap (UNI).

Met al jaren een vaste plek in de top-10 van Coinmarketcap is het niet gek dat XRP (Ripple) bij heel veel mensen onderdeel uitmaakt van hun crypto portfolio.

Met Binance Coin (BNB) profiteer je van 25% korting op de trading fees die je betaalt op Binance.

STX (Stacks) behoort tot een van de beste crypto projecten van dit moment. Met de lancering van hun mainnet 2.0 in januari 2021 is het succes van Stacks pas echt goed begonnen.

Power Ledger (POWR) wil het voor consumenten die energie opwekken mogelijk maken hun overtollige energie te kunnen verkopen aan anderen.

BAT is een betaalmiddel tussen adverteerders, schrijvers en de bezoekers van een website met behulp van de veilige Brave-browser.

Wil jij mee bepalen welke Altcoin we de volgende keer bespreken?

Op Maandag en Vrijdag bespreken we steeds twee altcoins die het meest aangevraagd zijn tijdens onze videoreeks ‘Bulls vs Bears’. Stem via de poll in ons Nieuwskanaal op Telegram op jouw favoriete project en wie weet bespreken we volgende keer jouw favoriete altcoin!

Bezoek ons op Telegram