Is dit het moment om HNT (Helium) te kopen?

Geloof jij in de opkomt van Internet of Things? Er is een crypto project dat zich hierzelf volledig op focust, genaamd Helium (HNT). Benieuwd wat je van de prijs van HNT kan verwachten de komende tijd? Lees dan zeker verder!

Wat is HNT (Helium)?

Het Helium-project, dat in de eerste plaats gericht is op met het Internet of Things (IoT) verbonden apparaten, is een gedecentraliseerd netwerk dat gebruik maakt van een blockchain.

Dit project is in de eerste plaats gericht op bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verzamelen van gegevens van infrastructuursensoren. Het is ook bedoeld voor bedrijven die actief zijn op het gebied van het traceren van goederen en dieren en aangesloten huizen. De invoering van het netwerk is vergemakkelijkt door een sterke commercialisering van hotspots in vele woningen.

Wil je meer weten, bekijk dan zeker eens de website van Helium.com.

Huidige prijs van HNT (Helium)

HNT is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van HNT in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

helium

Helium (HNT)

$ 8.93
helium

Helium (HNT)

0.000428

Wat kunnen we verwachten van HNT (Helium) de komende tijd?

Dus wat zien we hier op Helium? Bullish prijsstructuur is zeker aanwezig, inclusief higher highs en higher lows. Ik merk zelf een redelijk identieke structuur zoals bij Cardano, maar dan met een lagging factor gegeven.

Entry gebaseerd op 3d-timeframe bullish orderblock, in confluence met een uptrendline en anticiperend op een dubbele bodem structuur die (als, als, als) kan evolueren in een macro bull flag/pennant. Targets zijn dan deels gebaseerd op de eerdere geprinte prijsstructuur, targets van de flag en een toepassing van de fib extension tool.

Zoals gewoonlijk, dit is geen financieel advies, DYOR, denk en handel voor jezelf. Trade safe and cheers.

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Stijn ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 27.

Trade setup voor HNT (Helium)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor HNT (Helium) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze HNT trade setup in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setup en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Long setup voor HNT (Helium)

  • Entry: 3466 – en aanvullen in de zone tot aan het stop-loss level
  • Targets: 5063 – 6437 – 7502 – 10474 – 15127
  • Trailing: 10%
  • Stop-Loss: 2568

Long setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de long setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan de onderstaande commando’s.

/buy hnt/btc amount 0.01 price 3466 sl 2568 tp 5063 20% tp 6437 20% tp 7502 20% 10% tp 10474 20% 10% tp 15127 20% 10%

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over HNT of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand