Is dit het moment om FTT (FTX Token) te kopen?

FTT is de backbone van het FTX ecosysteem. De beurs FTX maakt het mogelijk om nog beter en effectiever te speculeren op de toekomstige prijs van bitcoin en andere crypto’s! Benieuwd wat je van de prijs van FTT kan verwachten de komende tijd? Lees dan zeker verder!

Wat is FTT (FTX Token)?

FTX is een cryptocurrencybeurs die is gebouwd door traders, voor traders. FTX biedt innovatieve producten, waaronder de eerste derivaten, opties en hefboomtokens. Ze streven ernaar een platform te ontwikkelen dat robuust genoeg is voor professionele handelsfirma’s en intuïtief genoeg voor nieuwe gebruikers.

FTX is in tegenstelling tot giganten als Kraken en Binance niet bepaald de marktleider. Sterker nog, het is opgericht in mei 2019. Desondanks kocht zes maanden later Binance een flinke positie door aandelen in FTX aan te kopen. Daarnaast hebben ze destijds ook een lange termijn investering in de token van FTX (de FTT-token) toegezegd. Dat biedt natuurlijk geen garanties, maar tegelijkertijd zegt het natuurlijk wel iets dat een platform als Binance blijkbaar zo’n grenzeloos vertrouwen heeft in een ogenschijnlijke concurrent.

Wil je zelf gaan traden op FTX, registreer dan nu je account op de website van FTX.com.

Huidige prijs van FTT (FTX Token)

FTT is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van FTT in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

ftx-token

FTX (FTT)

0.001126
ftx-token

FTX (FTT)

$ 23.51

Wat kunnen we verwachten van FTT (FTX Token) de komende tijd?

Voor de duidelijkheid, géén financieel advies natuurlijk en doe altijd je eigen onderzoek. Mocht je het nog niet weten, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen daden ;-).

Goed wat zien we deze keer op FTT. Over het algemeen een duidelijke uptrend met higher highs en higher lows. Hierdoor duidelijk op zoek naar een entry voor een nieuwe long positie.

We zitten momenteel redelijk dicht bij de ATH. Hier als een cowboy instappen lijkt me voor mezelf dan ook niet echt verantwoordelijk. Ik ben op zoek gegaan naar een mooie en redelijk veilige entry. Geen idee of we die pullback nog krijgen en de tijd zal het uitwijzen. Onze trading ranges, ob’s geven opwaartse prijsactie weer. Enkel onze momentum indicator geeft (hint) lichtjes een mogelijke pullback aan. Pattern wise is zich een mooie bull flag aan het vormen en ook een cup and handle lokaal.

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Vincent ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 26.

Trade setup voor FTT (FTX Token)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor FTT (FTX Token) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze FTT trade setup in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setup en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Long setup voor FTT (FTX Token)

  • Entry: 9202 tot 7152
  • Targets: 10139 – 11721 – 14235 – 16552 – 23191
  • Stop-Loss: 7150

Long setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de long setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan de onderstaande commando’s.

/buy ftt/btc amount 0.01 price 9202 sl 7150 tp 10139 20% tp 11721 20% tp 14235 20% tp 16552 20% tp 23191 20%

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over FTT of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand