Is dit het moment om ENJ (Enjin Coin) te kopen?

Met meer dan 250.000 gaming communities en 18,7 miljoen geregistreerde gamers, is Enjin een van de grootste gaming communities van dit moment. Wil jij meer weten over Enjin Coin? Of ben je benieuwd naar wat je kan verwachten van de prijs van ENJ op korte en lange termijn? Lees dan zeker verder!

Enjin Coin Logo

Wat is ENJ (Enjin Coin)?

Enjin Coin is een ERC20-token dat is gebouwd op het Ethereum-netwerk. Daarmee is ENJ niet alleen een cryptocurrency, maar heeft het tevens de mogelijkheid gebruik te maken van zgn. ‘smart contracts’. Hiermee kunnen gameontwikkelaars en game-communities virtuele goederen implementeren en beheren. Dit creëren en beheren van virtuele goederen is de grootste waarde die Enjin aan de gaming community biedt.

Ontwikkelaars kunnen in hun community redelijk eenvoudig een eigen valuta creëren die uniek is voor hen, maar gekoppeld is aan Enjin Coin. Dit betekent dat alle virtuele goederen op elk moment kunnen worden omgewisseld voor Enjin Coins via de smart wallet van Enjin.

Wil je meer weten, bekijk dan zeker eens de website van Enjin.

Huidige prijs van ENJ (Enjin Coin)

ENJ is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van ENJ in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

enjincoin

Enjin Coin (ENJ)

0.000036
enjincoin

Enjin Coin (ENJ)

$ 1.43

Wat kunnen we verwachten van ENJ (Enjin Coin) de komende tijd?

Wie zien een duidelijke neerwaartse prijsactie met een dieptepunt rond de $0,75. Daar waar we onlangs op een liquiditeitspunt stuitte, kregen we een redelijk bounce.

Momenteel bewegen we tegen een downtrendline die we vooralsnog niet hebben kunnen breken. Op het moment dat we met een tweetal candles erdoor breken, hebben we officieel een krak in de muur. Of we nu de downtrend breken of hier opnieuw in distributiefase gaan, maakt momenteel niet superveel uit.

We hebben onze buyzone klaar staan; we anticiperen op een (gezonde) pull-back in de bovenste groene box. Het plaatsen van de stop-loss is een lastige echter. We kunnen namelijk gemakkelijk even dieper zakken tot aan de vorig lows die dan ook net onder een mogelijke stop-loss zitten. Het zal dus beter zijn, deze setup nauwlettend in de gaten te houden wanneer we deze prijszone bereiken en dan direct opvolgen.

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Stijn ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 05.

Trade setup voor ENJ (Enjin Coin)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor ENJ (Enjin Coin) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze ENJ trade setup in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setup en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Long setups voor ENJ (Enjin Coin)

  • Entry levels: Tussen $0,86 en $1,18
  • Targets:  $1,77 – $2,00 – $2,39 – $2,60 – $2,91
  • Trailing: 10% op de laatste 3 targets
  • Stop-Loss: $0,86 (maar rekening houden met een mogelijke snelle prijsactie tot $0,75)

Long setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de long setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan het onderstaande commando als voorbeeld (eventueel de entries en stop-loss aanpassen naar wens)

/buy enj/usdt amount 1000 price 1.18 sl 0.86 tp 1.77 20% tp 2.00 20% tp 2.39 20% 10% tp 2.60 20% 10% tp 2.91 20% 10%

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over ENJ of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand