Is dit het moment om EGLD (Elrond) te kopen?

Het doel van Elrond (EGLD) is om de publieke blockchain-infrastructuur volledig te herdefiniëren met de nadruk op veiligheid, efficiëntie, schaalbaarheid en interoperabiliteit. Benieuwd wat je van de prijs van EGLD kan verwachten de komende tijd? Lees dan zeker verder!

Elrond EGLD Logo

Wat is EGLD (Elrond)?

Elrond’s missie is om een platform te creëren dat in staat is om aan de wereldwijde vraag naar transacties te voldoen. Het netwerk van Elrond wordt vergezeld door talrijke masternodes die snelle en goedkope transacties mogelijk maken. Daarnaast host Elrond ook gedecentraliseerde applicaties (dApps) voor belangrijke use cases.

In slechts 3 jaar tijd heeft het Elrond projectteam een netwerk ontwikkeld dat tot 11.500 transacties per seconde kan verwerken (vergeleken met slechts 5-7 transacties voor Bitcoin of 15 voor Ethereum).

Wil je meer weten, bekijk dan zeker eens de website van Elrond.com.

Huidige prijs van EGLD (Elrond)

EGLD is onder andere te verhandelen op de beurs Binance.
Hieronder zie je zowel de prijs van EGLD in US Dollar en de prijs in Bitcoin:

elrond-erd-2

Elrond (EGLD)

$ 46.81
elrond-erd-2

Elrond (EGLD)

0.002241

Wat kunnen we verwachten van EGLD (Elrond) de komende tijd?

Dit is één van de beter prijsacties die we sinds onze altcoin analyses mochten doornemen. We zien een overduidelijke bullish prijsactie met consequente higher-highs en higher-lows. Hiermee toont Elrond dat er de mogelijkheid in zit voor een mooie nieuwe ‘leg up’. Bullish dus; wil dit dan zeggen dat we ook meteen EGLD als een kip zonder kop kunnen opnemen in een trade of ons portfolio? Nee, lijkt me hier het juiste antwoord op deze vraag. Hier kopen is hetzelfde als op een rijdende trein proberen te springen. We kiezen of proberen zo goed als mogelijk een safe entry te vinden.

De onderstaande trade setup, kan nog steeds gevuld worden al lijkt me de kans klein dat dit ook snel zal gebeuren gezien de huidige prijsactie. We zullen het zien; in ieder geval hebben we een setup. Zoals steeds lieve mensen; dit is geen financieel advies, doe steeds je eigen onderzoek en denk voor jezelf. Take care and cheers 🙂

Naast de onderstaande grafiek die je via Trading View live mee kan volgen, kan je de analyse van Stijn ook terug bekijken via YouTube in onze Bulls vs Bears episode 25.

Trade setup voor EGLD (Elrond)

Bekijk de live-chart

Tradeplan voor EGLD (Elrond) met MyPileus

Met de bovenstaande kennis in het achterhoofd, is het nu tijd om onze EGLD trade setup in te plannen met de trading bot. Dit zijn onze persoonlijke setup en absoluut niet bedoeld als financieel advies (DYOR… Do Your Own Research alvorens je ergens in investeer).

Long setup voor EGLD (Elrond)

  • Entry: Gelaagd inkopen vanaf 118.53
  • Targets: 187.48 – 208.46 – 240.29 – 315.52 – 429.82
  • Trailing: 10%
  • Stop-Loss: 79.40

Long setup instellen in de trading bot

De setup hierboven kan je op twee manieren instellen met de MyPileus Trading Tool: via het button-menu of direct in één commando. Op ons YouTube kanaal vind je binnenkort alle instructiefilmpjes terug waarin we je meenemen door alle commando’s.

Wil je de long setup hierboven met behulp van één commando direct overnemen in jouw bot? Gebruik dan de onderstaande commando’s.

/buy egld/usdt amount 500 price 118.53 sl 79.40 tp 187.48 20% tp 208.46 20% tp 240.29 20% tp 315.52 20% tp 429.82 20%

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over EGLD of het kopen of verkopen via MyPileus? Mail naar info@mypileus.nl of stuur een bericht op Telegram naar @pileussupport!

Start met de traden voor € 14,95 per maand